Ons team

Ons team2018-12-04T13:09:12+00:00

Het team van Kliniek voor Mondzorg Boxtel

Het geheim van het leveren van kwalitatieve, verantwoorde tandheelkundige zorg ligt in de nauwe samenwerking van het team. Het teamconcept is in orde! Iedere schakel is nodig en iedereen maakt gebruik van elkaars kennis en specialisme! Kliniek voor Mondzorg Boxtel is innovatief en onze behandelaars zetten zich voor 100% in om u alle tandheelkundige zorg op een kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde manier te bieden. Er wordt gezorgd voor een gezonde, veilige en prettige werkomgeving. Onze behandelaars zijn geregistreerd, goed opgeleid, vakkundig en nemen met regelmaat deel aan (opfris)cursussen om up-to-date te blijven. Het complete team is verantwoordelijk voor het behalen van het ISO 9001 certificaat (hercertificering heeft plaatsgevonden in in november 2016 en is geldig tot november 2018)!

Uw Mond Onze Zorg!

Contact

Dukaat 9
5283 PJ Boxtel
Telefoon: (0411) 67 84 60
E-mail: info@mondzorgboxtel.nl

2L9A9757-2-bewerkt

Mijn naam is René Kaboord, Ik ben in 1992 aan de KUN Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Van 92-93 ben ik in mijn diensttijd als reserve eerste luitenant werkzaam geweest als hoofd tandheelkundig centrum in de Engelbrecht van Nassaukazerne te Roosendaal en de Cort Heyligers kazerne te Bergen op Zoom. In 1993 ben ik gestart als algemeen practicus in Boxtel met tandartsenpraktijk Kaboord welke in 2006 is opgegaan in de Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Vanaf 1999 heb ik mij gespecialiseerd in de orale implantologie en was daarbij geregistreerd als TSVI-c en TSVI-p (tandarts met specifieke vaardigheden op het gebied van de orale implantologie). Sinds 2003 ben ik geregistreerd implantoloog en in 2004 heb ik de (mobiele) verwijspraktijk Implant Company opgericht, waarmee wij voornamelijk werkzaam zijn in zuid-west Nederland. In 2012 ben ik begonnen met een postacademische opleiding orthodontie aan de European Academy for Integrated Dentistry en heb deze in 2014 met een diploma afgerond. In 2015 heb ik het certificaat “Esthetiek rondom de mond” behaald. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

IMG_3839-bewerkt

Hallo, ik ben Lotte Bullens. In 2013 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de ACTA te Amsterdam. Ik heb een brede interesse in de tandheelkunde waarbij elk aspect me aanspreekt. Een ontspannen werksfeer waar tijd en begrip is voor de patiënt vind ik erg belangrijk. Mijn streven is een mooie, gezonde mond en een tevreden patiënt.

2L9A9727-2-bewerkt

Mijn naam is Maja van Raaij. In 2011 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met veel plezier beoefen ik elke dag mijn vak, waarbij de zorg voor de patiënten centraal staat. Ik ben geduldig, secuur en vakbekwaam. Een gezonde mond en een stralend gebit is mijn streven.

Blanca

Mijn naam is Blanca Zalba. Ik ben in 2011 aan de universiteit “Alfonso X El Sabio” in Madrid afgestudeerd. In 2013 besloot ik om in Nederland te wonen en te werken. Sinds november 2016 werk ik met veel plezier bij Kliniek voor Mondzorg Boxtel.
Ik ben vrolijk en breed geïnteresseerd. Ik ben tandarts geworden omdat ik graag mensen wil genezen en ze wil helpen bij hun pijn of wensen. Mijn interesse ligt dan ook veel bij esthetische tandheelkunde en implantologie.
Ik geniet van reizen en sporten.

Cristina

Ik ben Cristina Lòpez-Oliveros. Ik ben in 2010 als tandarts afgestudeerd in Madrid. Implantologie en kaakchirurgie zijn de velden van tandheelkunde waar ik erg geïnteresseerd in ben. Daarom volg ik tegenwoordig extra scholing in dit specifieke onderdeel van de tandheelkunde. In mijn werk beschouw ik mezelf als een rustig, verantwoordelijk en betrouwbaar persoon. Ik ben positief ingesteld en actief. Mijn grootste hobby is reizen en ervaren van verschillende culturen.

IMG_3827-bewerkt

Ik heb aanvankelijk werktuigbouwkunde gestudeerd waarbij ik via stages in de tandtechniek al snel bemerkte dat mijn interesse lag binnen de dentale branche. Om die reden heb ik aansluitend de opleiding tandtechniek en tandprothetiek gedaan aan de Hogeschool van Utrecht. Vanaf de opening van de Kliniek voor Mondzorg Boxtel ben ik hier als zelfstandig laboratoriumhouder gevestigd en ben hier al weer jaren met veel plezier als tandprotheticus werkzaam. Mijn streven is om in samenspraak met de patiënt te komen tot een functioneel en esthetisch mooi eindresultaat.

2L9A9697-2-bewerkt

Mijn naam is Mirthel en ik ben (weer) als praktijkmanager aan de slag sinds november 2015. Toen de kliniek nog Tandartspraktijk Kaboord heette heb ik deze taak ook uitgevoerd.
Nu is de functie veelomvattender dan 15 jaar geleden. Door de groei natuurlijk, maar ook door alle wetten en regelgeving die voortdurend aangepast worden. De bewaking van de kwaliteit en tijdige scholing van het personeel hoort er ook bij. Daarnaast probeer ik de behandelaars en patiënten door het hobbelige land van zorgverzekeringen te loodsen. We hebben een gezellig en goed team en ik werk dan ook met veel plezier.

Mijn naam is Hanneke, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Ik werk sinds juni 2017 in de praktijk als officemanager en ondersteun de praktijkmanager met haar werkzaamheden.
In de ruim 16 jaar dat ik werkzaam ben in de “tandartsenwereld” heb ik veel ervaring en kennis opgedaan.
Met heel veel plezier werk ik bij Mondzorg Boxtel.

2L9A9683-2

Ik ben Joke. Na mijn opleiding van kinder-/jeugdverzorging heb ik vijf jaar als peuterjuf gewerkt bij een peuterspeelzaal. Daarna ben ik bij een thuiszorgorganisatie terecht gekomen waar ik eerst in de zorg heb gewerkt. Na wat computercursussen, ben ik op de administratie terecht gekomen, daar was ik ook verantwoordelijk voor de planning. Sinds oktober 2005, ben ik werkzaam bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel, als baliemedewerkster, ik ben het vertrouwde gezicht achter de balie. Ook hier doe ik administratieve taken en ben ik verantwoordelijk voor de planning, ik werk hier al jaren met veel plezier.

Marion

Ik ben Marion, moeder van 2 zonen, en al meer dan 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. In het najaar van 2011 heb ik mijn loopbaan een vervolg gegeven in de Kliniek voor Mondzorg. U kunt mij daar aantreffen als uw eerste aanspreekpunt aan de balie of telefoon.

Mijn naam is Jeanette.
Ik werk hier sinds 1 Oktober 2016 als sterilisatie medewerkster.
Verder werk ik graag met dit team.
Ook fiets, wandel en fitness ik graag in mijn vrijetijd.
Ik heb twee volwassen dochters.

2L9A9698-2-bewerkt

Fleur, werkzaam als mondhygiëniste in de Kliniek voor Mondzorg sinds augustus 2010. Als mondhygiëniste richt ik me vooral op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Verder maak ik deel uit van het orthodontische team. Eén maal per week voer ik allerlei orthodontische behandelingen uit in opdracht van de tandarts, gespecialiseerd in orthodontie. Dit zorgt voor een hele leuke afwisseling in mijn werkzaamheden als mondhygiëniste.

IMG_3905-bewerkt

Mijn naam is Esther. Na het afronden van mijn MBO-opleiding tandartsassistente in 2010 ben ik verder gaan studeren aan de HBO-opleiding Mondzorgkunde. Deze opleiding heb ik in 2014 behaald en sindsdien ben ik werkzaam als mondhygiëniste in de kliniek. Ook voer ik onder toezicht van de tandarts orthodontische behandelingen uit. Dat maakt het werken in de kliniek leuk en variërend!

IMG_3961-bewerkt

Mijn naam is Liza. Na het voltooien van mijn tandartsassistente opleiding in het jaar 2000 ben ik direct gestart bij tandartspraktijk Kaboord. In 2003 heb ik de cursus preventie behaald, in 2008 is daar de cursus paropreventie bijgekomen. Mijn werkzaamheden in de kliniek zijn divers. Naast het assisteren aan de stoel, behandel ik ook zelfstandig patiënten.. Dit doe ik met veel toewijding en plezier!

2L9A9741-2

Ik ben Deborah en startte mijn carrière als tandartsassistente. Inmiddels bestaan mijn werkzaamheden uit preventie assistent en als coördinator implantologie. Ik ben in mei 2006 in dienst gekomen bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel en werk hier nog steeds met veel plezier!

2L9A9734-2-bewerkt

Ik ben Daniëlle , preventie-assistente/ coördinator orthodontie. Na het afronden van mijn MBO- opleiding tandartsassistente, ben ik direct aan de slag gegaan bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel en dus hier sinds januari 2006 werkzaam. Na het volgen van diverse cursussen, ben ik overal inzetbaar in de praktijk, van het assisteren aan de stoel, zelfstandig werken in opdracht van de tandarts, tot aan de administratie.

Jolanda

Mijn naam is Jolanda , ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik werk parttime in de Kliniek. Ik heb een opleiding voor tandartsassistente gevolgd en heb daarnaast mijn diploma voor preventie assistente behaald. Ik heb op maandag een eigen preventieprogramma en verder assisteer ik waar nodig.

2L9A9720-2

Ik ben Marjolijn. Ik heb de opleiding tandartsassistente behaald in 2009 te Den Bosch. In 2010 heb ik de preventie cursus behaald te Nijmegen. Sinds oktober 2013 ben ik als preventie assistente werkzaam in deze praktijk.

2L9A9723-2

Ik ben Yvonne Houtackers en heb 25 jaar ervaring als tandartsassistente in verschillende praktijken. In 2006 ben ik als preventieassistente in dienst gekomen bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Naast mijn werk als preventieassistente verricht ik tevens balie en sterilisatie werkzaamheden. Daarnaast assisteer ik ook bij implantologie. In 2013 ben ik verhuisd naar Oosterbeek, ondanks de langere reistijd ga ik nog met veel plezier naar mijn werk. Het is afwisselend werk binnen een leuk team en de dagelijkse omgang met patiënten maakt het vak extra boeiend.

Ik ben Dominique. Voornamelijk implantatie assistent op locatie.
Maar je zult me ook wel is tegen komen in de praktijk in Boxtel om een keer in te vallen bij het assisteren of het helpen in de sterilisatie ruimte. Dit werk is voor mij erg afwisselend, we hebben een leuk team en ik heb er veel plezier in!

2L9A9717-2-bewerkt

Hoi, ik ben Debbie 37 jaar oud. Ik heb een gezin met 2 kinderen. De opleiding tandartsassistente is door mij in 1995 succesvol afgesloten. Sindsdien ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik zie mezelf als een van de stoelassistentes die zorgt dat de behandeling goed en rustig verloopt.

Hoi mijn naam is Jacky, ik werk al ruim 5 jaar met veel plezier als tandartsassistente.
Verder heb ik ook mijn certificaat voor preventie assistent gehaald.
Mondzorg Boxtel is een fijn bedrijf om te werken, hier staat belang & zorg voor de patiënten op 1 en dit is wat ik ook belangrijk vind!

2L9A9674-2

Hallo, graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Els en geboren in 1953. Met veel plezier werk ik nu bijna 3 jaar bij de Kliniek voor Mondzorg in Boxtel. Mijn bijdrage binnen dit leuke team is ervoor zorgen dat de kliniek altijd netjes en schoon is.
Dus mocht je mij tegen komen dan weet je wie ik ben.

Preventie en Mondhygiëne

Cosmetische tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie

Implantologie